برنج کشت دوم چه برنجی است؟

معمولاً کشاورزان و شالی‌کاران در آغاز فصل بهار برای کاشت برنج اقدام می‌کنند و در فصل تابستان به‌ویژه مردادماه، این محصول را برداشت می‌کنند. درصورتی‌که کشاورزان مجدداً زمین شالی را شخم بزنند و مجدداً برنج بکارند، به این نوع از برنج، کاشت دوم گفته می‌شود.

پس همان‌طور که از نام برنج کاشت دوم برداشت می‌شود، برنج‌هایی که در مرحله دوم و پس از کاشت اول در شالیزار کاشته می‌شوند، به نام برنج کشت دوم شناخته می‌شوند.

ویژگی‌های برنج کشت دوم چیست؟

اگر بخواهیم به بیان ساده بگوییم ویژگی‌های برنج کشت دوم چیست، باید به این نکته اشاره‌کنیم که این نوع از برنج در سرمای پاییز برداشت می‌شود. به همین خاطر باید بذر آن دارای مقاومت کافی باشد و جزو بذرهای مقاوم، زودرس و دارای طبع گرم باشد. رنگ این برنج سفید کدر است و عطر بسیار خوبی دارد.

یکی دیگر از ویژگی‌های برنج کشت دوم این است که نسبت به برنج کشت اول، آب بیشتری لازم دارد. چراکه این برنج در فصل تابستان کاشته شده و نشای آن نیاز به آب کافی دارد تا بتواند در برابر گرمای هوا دوام بیاورد.

معمولاً برنج کشت دوم در مازندران کشت می‌شود و پس از پخت، به‌خوبی قد می‌کشد.

تشخیص برنج کشت دوم طارم هاشمی فریدونکنار درجه یک

در حین خرید برنج با بررسی عطر و طعم برنج، یکدست بودن دانه‌های برنج، مقاومت بالای دانه‌ها و خرد نشدن آن‌ها با فشاری کم و در نهایت بررسی عدم وجود کنه و حشرات کوچک در بین دانه‌های برنج، می‌توانید محصولی با کیفیت را تشخیص داده و در نهایت از پرداخت هزینه بالا برای تهیه محصول مورد نظر رضایت داشته باشید.

مورد مهمی که بسیاری از افراد در هنگام خرید برنج به عنوان عامل اصلی در نظر می‌گیرند، قیمت برنج ایرانی است؛ همانطور که گفته شد انواع برنج کشت دوم طارم هاشمی و محلی از با کیفیت‌ترین های برنج‌ شمالی هستند که مصرف بالایی دارند. می‌دانید که برنج‌های شمالی به نسبت انواع دیگر برنج‌های موجود در بازار با قیمت زیادی به فروش می‌رسند.

پس در صورتی که برنج ارزان قیمت به عنوان برنج کشت دوم طارم به شما معرفی شد، باید بدانید که برنج مورد نظر کیفیت برنج طارم اصل را نداشته و حیله‌ای در این بین وجود دارد. توصیه ما به شما این است که برای خرید با کیفیت ‌ترین نوع برنج کشت دوم طارم، یک فروشگاه برنج معتبر را انتخاب کنید؛ به این ترتیب اطمینان شما از خرید برنجی با کیفیت بالاتر خواهد رفت.

روش نگه داری برنج ایرانی

برنج ایرانی باید در مکانی خشک و بدون رطوبت قرار گیرد. برنج را در معرض نور آفتاب یا باد قرار ندهید. از کیسه های پارچه ای برای نگهداری برنج استفاده کنید. از سطح زمین چند سانتی متر فاصله دهید.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *